Grup Iniciatives

Iniciatives Sant Cugat és una empresa d’àmbit familiar, amb una experiència de mes de 40 anys. Des d’aleshores ha desenvolupat la seva activitat de manera continuada, evolucionant juntament amb les necessitats dels seus clients i adaptant-se als successius canvis esdevinguts en el món empresarial i dins del marc de l’assessorament.

L’activitat d’Iniciatives Sant Cugat ha seguit una voluntat multidisciplinar, per tal de donar als nostres clients tots els serveis que tant les persones físiques com les jurídiques puguin requerir. L’objectiu d’aquesta voluntat multidisciplinar no ha buscat el creixement desmesurat, mantenint un contacte molt personal amb els nostres clients, buscant donar les respostes adequades a les necessitats canviants. Persistim en la nostra estratègia de sempre: assessorament intel·ligent i personalitzat, compromís amb les necessitats dels nostres clients, negociació hàbil i eficaç.

Per a altres necessitats de serveis, disposem d’una àmplia cartera de col·laboradors qualificats per solucionar qualsevol requeriment. Pregunti’ns-ho!